Nu de vakantieperiode goeddeels achter de rug ligt, hebben we flinke vooruitgang kunnen boeken bij het vaststellen van het programma van de 13e Europese Conventie van de Sons of the Desert.

OPENINGSAVOND
De eerste avond van de conventie (vrijdag, 7 juni 2019) zal een feestelijke opening zijn in het teken van Hawaiïaanse Hoela Loeau en Rock‘n Roll.We krijgen optredens van de dansgroep Orchidee en van de rock band Dean and the Moonboys. Een vrolijke mix!
Later op de avond zal de rockband Dean and the Moonboys spelen en tussendoor zal een van de jongste leden van de Perfect Day Tent een hommage aan Laurel & Hardy brengen. Het zal niet voor hem zijn, maar de hotelbar en het casino blijven open tot na middernacht.

De dag zal beginnen met registratie van de deelnemers in het hotel vanaf 13:00 uur. Als je vroeg bent, hoef je je die middag niet te vervelen. We hopen een L&H-tentoonstelling te hebben in de Papagaaienzaal en in de projectiezaal kun je korte films en documentaires zien. En vergeet niet de (gratis) rondleidingen door het prachtige vogelpark. Middenin dat park ligt het partycentrum, waar om 18:30 uur de eerste maaltijd begint (een buffet met de traditonele toasts).

Natuurlijk kunnent er nog dingen veranderen. We hebben nog bijna negen maanden te gaan en het is onmogelijk te voorspellen hoe de baby er precies uit zal zien. Maar de nodige boekingen en overeenkomsten zijn gedaan!

EN VERDER…
In komende nieuwsbrieven zullen we u nader informeren over de programma’s voor de zaterdag en de zondag, die nu alleen nog in grote lijnen bekend zijn. Binnenkort is een vragenlijst te verwachten voor de optionale excursies op die dagen (waarvoor extra betaald moet worden). Dan zullen ook de poloshirts van de conventie besteld kunnen worden.

BESCHIKBARE KAMERS (ZIE UPDATE IN NOVEMBER NIEUWSBRIEF)
Tot aan vandaag hebben 89 mensen zich ingeschreven voor de conventie. Hier is een lijstje van de kamers die nog vacant zijn:

Kamers voor 2 personen ‘Economy’: 17
Kamers voor 2 personen ‘Comfort’: 6
Kamers voor 3 personen ‘Economy’: 4
Kamers voor 3 personen ‘Comfort’: 1
Kamers met 4 bedden: 8

Het is spijtig, maar 1-persoonskamers zijn niet langer beschikbaar. Wie dat wil, kan wel op een wachtlijst komen. Het is mogelijk dat er in het eerste kwartaal van volgend jaar of later alsnog 1-peroonskamers beschikbaar komen.

Tot nu toe hebben zich deelnemers aangemeld uit België (BE), Duitsland (DE), Griekenland (GR), Nederland (NL), het Verenigd Koninkrijk (UK) en de Verenigde Staten (USA).
Opmerkelijk: niet minder dan 11 ‘zonen en dochters‘ komen uit de USA en niet minder dan 16 behoren tot een en dezelfde tent: de Britse Saps at Sea !

De volgende nieuwsbrief komt in november.

Intussen zijn wij altijd bereid individuele vragen te beantwoorden. Stuur gewoon een mailtje naar info@laurelandhardyconvention
Wij zijn Robert Radevan, Anton Huyps, Piet Bommer and Bram Reijnhoudt.