De conventie wordt net als de Europese conventie van 2008 gehouden in Avifauna, waar we een optie hebben op alle ruim 90 kamers voor het pinksterweekend van 7 tot 10 juni 2019.

BETAALBAAR
Om de conventie betaalbaar te houden zijn we dit keer niet uitgegaan van een programma om op basis daarvan een prijs te berekenen. We volgden de omgekeerde weg: eerst bepaalden we de prijs en op basis daarvan wordt een programma samengesteld.
De basisprijs is €375,- voor drie nachten in een hotelkamer met twee personen op die ene kamer. Verder zijn alle maaltijden en activiteiten inbegrepen, met uitzondering van een lunch en eventuele optionele excursies. We kunnen daar nog niet veel over zeggen, omdat de conventie nog ver weg is.

‘ECOMOMY’ en ‘COMFORT’
Anders dan vorige keren heeft Avifauna, eigendom van Van der Valk, nu twee soorten kamers: ‘economy’ en de iets duurdere ‘comfort’. We hebben nog niet proefgeslapen en daarom citeren we de website van het hotel. De comfortversie heeft ‘extra comfortabele bedden, moderne inrichting en een minibar’.

Verder zijn er nog enkele 3-persoonskamers en een 5-persoons ‘familiekamer’. Wie daarvoor in aanmerking wil komen kan contact opnemen met info@laurelandhardyconvention.nl
Om zoveel mogelijk mensen de kans te geven aan de conventie deel te nemen, moeten we helaas het aantal 1-persoonskamers beperken tot 20.